MENÜ
              CLEOPATRA                                            SZÉPSÉGBOX !                       
                                           
                                       

                 Új Cleopatra kényeztető csomagjaink!!!! Nézz bele!!!


Arc és dekoltázs paraffin kezelés

valamint

Kéz paraffin kezelés  !


A meleg paraffinos kezelés jótékony hatással van a bőrre izületekre! A paraffin alacson olvadáspontú , speciális adalékanyagokat tartalmazó termék.Alkalmazásának elvi alapja , hogy rendkívül jó hőtároló képességgel rendelkezik, ezért szaunához hasonlóan fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet,tágítja a pórusokat,ezért lehetővé teszi hogy a bőrtápláló készítmények mélyebbre s teljes felhasználással beszívodjanak a bőrbe. Majd a paraffin kihülésével a bőr pórusai bezáródnak s így a hatóanyagok bent maradnak a bőrünk rétegeiben !!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Japán Manikűr!

Ha körme repedezik vagy nem teljesen egészséges,ápolja nálunk ezzel a természetes kényeztetéssel!

Első lépésben élvezhetjük a manikürözés élményeit..... Majd a szépen rendberakott körmeinkre egy méhviaszból készült pasztát dolgoznak bele szarvasbörrel. Ezek után egy Lanolinos selyempor kerül rájuk, mellyet átdörgölve beledolgoznak a körömbe. Ezek következtében a köröm 3-4 hétig olyan mint ha egy üvegréteggel lenne lekenve, szépen fénylik és érezhetően erősebb lesz. .... Majd radírozás, krémezés és kész is a kéz kényeztetés!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

3D szempilla hosszaítás, dúsítás!

 

3D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.

A szempillák és a szemkörnyék alapos tisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Szemenként kb. 30-60 szálat "ültetünk" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.
A 3D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 1-2 hónap, ezt követően a saját szempillákkal együtt hullanak ki.


 

 

 

 

 


 

Hírek

 • Nyitvatartás
  2010-03-12 16:38:43

  Hétfő- Péntekig: 08-20

  szombat:08-14 Igény szerint

  ( Kérésre lehet elöbb illetve késöbb is jönni!)

  Bejelentkezés:

  Ildikó :     0630-260-88-06 kozmetika

  Noémi:    0630- 629-29-72 manikűr , műköröm

  email:

  cleopatraszepsegbox@gmail.com

Asztali nézet